Naturinformation

Vi naturvägleder, dvs vi utformar informationsskyltar och annat informationsmaterial för naturreservat och nationalparker, och vi designar friluftslivets infrastruktur

Vi tar fram skyltar, broschyrer, trycksaker, informationsplaner och olika produkter med grafisk formgivning. Våra experter står för informationsinnehållet och vi lägger stor vikt vid att formulera texter för att öka läsupplevelsen för den tänkta målgruppen. Balansen och sambandet mellan text och bild är viktig i våra produkter. Vi arbetar ibland helt digitalt, men också även med tusch, akvarell samt med fotografier. I företaget finns både illustratörer och naturfotografer.

Vi designar också utställningar, anläggningar och leder byggnationer på plats i naturen.


Därför anlitar våra kunder oss

Vi kombinerar vårt ämneskunnande med vår innovativa grafiska design. Det är det som behövs för att lyckas med naturinformation.

Vi jobbar med en stor portion flexibilitet. Det betyder att vi både kan följa Naturvårdsverkets nya designplattform för nationalparkerna och göra anpassade småskaliga lösningar.

Vi har samarbetsavtal med några få noggrant utvalda tryckerier som håller den kvalitet som behövs för att informationsmaterialet ska tåla väder och vind.

För mer information om illustrationer och grafik, se vår Port Folio
För hjälp med uppdrag ring Umeå 090 - 71 09 50 , Stockholm 08-12 13 55 90 eller Malmö 040 - 53 04 50